Algemene introductie

Op deze site staat informatie over de genealogie van de familie Vernède en over de fotografie van mijzelf.

Via het contactformulier kan je contact opnemen met me, je kunt je ook als lid aanmelden dan krijg je updates bij nieuwe berichten.

 

Fotografie

Hier kun je informatie vinden over mijn hobby de fotografie. Foto’s zijn te vinden op de aparte site (zie link). Hier kan ik makkelijker het verhaal achter de foto’s vertellen.

Genealogie

De onderdeel genealogie van deze website bestaat grofweg uit twee delen. Een keer de blog met allemaal diverse berichten en anderzijds WebTrees met daarin alle detailinformatie van de Vernèdes en de Corneillan familie.

Je kunt voor het onderdeel webtrees een account aanvragen zodat ook bij privacy gevoelige informatie kunt komen. Staan er ergens fouten in of mist er informatie laat het dan weten en vul het contactformulier in en ik neem contact met je op. Heb je iets wat we als bericht kunnen opnemen dan hoor ik ook graag. Ikzelf houd alle informatie bij in het stand-alone programma Aldfaer. Vanuit daar maar ik een export via GedCom dat ik inlees in WebTrees.

Veel plezier en laat eens een berichtje achter!

Raoul

Print Friendly, PDF & Email

3 antwoorden op “Algemene introductie”

 1. Hoi Raoul,

  Je doet met genealogie via Aldfaer en Webtrees en WordPress ongeveer hetzelfde als wat ik ook doe. Bij mij vooral vanuit de wens om de verrassingen en verhalen wat meer uit te lichten boven de droge dtb-cijfers. Regelmatig komen verhaaltjes boven die dan mondeling aan familie worden verteld. Dat vinden ze hartstikke leuk. Maar die verhalen zou ik het liefst koppelen aan de bijbehorende individuen in webtrees. En juist dat schijnt heel lastig te zijn.

  Veel succes! Gerrit Bon.

  1. Dank voor uw reactie. Ja ik wilde dat ook anderen makkelijk dingen kunnen posten maar dat komt er nog niet echt van. De oude site heb ik 6 jaar geleden gemaakt.

   mvg Raoul

 2. Hallo Raoul,
  Ik ben al 15 jaar bezig met mijn stamboom. Deze gegevens heb ik bewerkt met Aldfaer, tot volle tevredenheid.
  Nou heb ik de euvele moed opgepakt om mijn gegeven via webtrees op het internet te plaatsen. Maar dat lukt mij niet, zodra ik gedcomnlees krijg ik, voor mij onbegrijpelijke foutmelding.
  Ik heb al gegoogeld, maar daar ben ik ook niet wijzer van geworden!
  Kun je me op weg helpen, om alles weer opnieuw in te tikken, dat is geen optie!
  Alvast bedankt voor de reactie,
  Geert Wolbers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.