Vernèdes in India

Via de mail ben ik in contact gekomen met Brian Keith Colin Dozey (levend in Engeland). Hij is kleinkind van Catherine Amelia Dozey (geboren Vernède) in India. Zijn vader Swift Colin Dozey (enigst kind) heeft onderzoek gedaan naar de geschiedenis van zijn moeder in India. Zijn reisverhalen heeft hij vastgelegd. Zeer boeiend om te lezen wat er allemaal in die tijd gebeurde. Slavenhandel en de strijd tussen Nederland en Engeland om India (Cochin). Ik heb het grootste deel ingescand en het eerste deel staat online. De andere delen zijn op de vragen. Swift Colin Dozey part 1

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.